A gépi Coca‑Cola miben különbözik a boltban kapható üdítőtől? #termékek

A palackozott Coca-Cola gyártásánál előkezelt vizet használunk. A gyorséttermekben kapható gépi üdítőitalhoz vállalatunk csak a koncentrátumot biztosítja, amelyet az étteremláncok vezetékes vízzel és széndioxiddal dúsítanak egy minimum/maximum tartományon belül. Az ízélményt befolyásolja a hozzáadott víz minősége és mennyisége is, ezért fordulhat elő, hogy városonként vagy akár gyorséttermenként is némileg különböző ízzel találkozhatunk.

A Vanilla Coke volt az egyik kedvencem. Lehet majd újra kapni itthon? #termékek

A Coca-Cola zero Vanilla, a külföldön kapható vaníliás termék nagy sikerére való tekintettel, fogyasztóink visszajelzéseit figyelembe véve limitált kiadásban hazánkban is elérhető lesz. A Coca-Cola zero receptjére épül, bársonyos, vaníliás íz hozzáadásával.

Mi történt a Coca-Cola Cherry termékváltozattal? #termékek

A Coca-Cola Cherry-t 2017. június közepétől a Coca-Cola zero Cherry váltotta Magyarországon. Ez egy teljesen új termék a hazai piacon, ami cukor- és kalóriamentesen kínálja a cseresznyés ízt.

Miért történt ez a váltás a Cherry-vel? #termékek

A kevesebb cukor fogyasztása nagyon fontos kérdés az emberek többsége életében. Ezért jelentős lépéseket teszünk, hogy hozzásegítsük őket cukorbevitelük csökkentéséhez. Támogatjuk az egészségügyi hatóságok – többek között a WHO – arra vonatkozó ajánlásait, hogy 10 százalék alá kell csökkenteni a hozzáadott cukor mennyiségét a teljes napi kalóriabevitel tekintetében. Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk fogyasztóinknak abban, hogy szabályozni tudják a termékeinkkel elfogyasztott cukormennyiséget. Az új Coca-Cola zero Cherry is ezeknek a fejlesztéseknek az eredménye. Azzal, hogy a Coca-Cola zero Cherry csak cukormentes verzióban elérhető, egy újabb lépést teszünk azon az úton, amelyen segítjük az embereket a kalóriabevitelük és cukorfogyasztásuk csökkentésében.

Mi a különbség a Coca-Cola light és a Coca-Cola zero között? #termékek

A különbség a finom ízt kialakító édesítőszer mixben rejlik. A Coca-Cola zero a Coca-Cola fantasztikus ízét biztosítja számodra nulla cukortartalommal három kalóriamentes édesítőszer: ciklamát, aceszulfám-K és aszpartám segítségével. A Coca-Cola light az aszpartám és az aceszulfám-K keverékét tartalmazza. Mind a kettő alacsony energiatartalmú és cukormentes.

Mikor lehet kapni itthon olyan üveget, ami a reklámokban van? #termékek

A reklámokban gyakran látható üveges változatok éttermekben, hotelekben és catering szolgáltatók kínálatában elérhetők. A fogyasztóink általában a könnyebb csomagolású termékeket preferálják, az üvegpalack viszont jóval nehezebb, mint például a műanyag vagy az alumínium, emiatt kínáljuk a vásárlóknak a PET-palackos és fémdobozos kiszereléseinket, hogy könnyen magukkal tudják vinni azokat.

Miért szűnik meg a Nestea? #termékek

A Coca-Cola és a Nestlé vegyes vállalata, a Beverage Partners Worldwide (BPW) 2018-ban befejezte működését. Ugyanakkor egyes piacokon, köztük Magyarországon, Bulgáriában és Romániában a Nestlé licence alapján tovább palackoztuk a Nestea termékeket. A Coca-Cola és a Nestlé BPW úgy döntöttek, hogy 2018. december 31-ével a licencszerződést megszüntetik, onnantól a felek egymástól függetlenül, önállóan forgalmazzák márkáikat a gyorsan bővülő azonnal fogyasztható tea kategóriában.

Még több a Journey-n:
Dőlj hátra, lazíts és élvezd a FUZETEA-t

Mivel helyettesíti a vállalat a megszűnő Nestea-t? #termékek

2018. januárban több európai piacon, köztük Magyarországon is bevezettük FUZETEA márkánkat. Az új termékek sikere minden várakozásunkat felülmúlta, a FUZETEA a jegestea kategória vezető márkájává vált, és forgalma további bővülésére számítunk. Meggyőződésünk, hogy a FUZETEA erős márka, amely kiváló termékeket kínál, és ezzel hozzájárul az azonnal fogyasztható teák magyarországi piacának fejlődéséhez.

Még több a Journey-n:
Dőlj hátra, lazíts és élvezd a FUZETEA-t

Milyen ízekben érhető el a FUZETEA? #termékek

A különleges ízfúziók - mint a Fekete Tea Citrom egy csipetnyi citromfűvel, a Fekete Tea Barack egy csipetnyi hibiszkusszal és a Zöld Tea Mangó egy csipetnyi kamillával - mellett a közkedvelt, hagyományos ízű jegesteák, így az eper, zero citrom és zero barack, zero maracuja is megtalálhatók a FUZETEA termékkínálatban. A 2018 óta elérhető FUZETEA termékeken kívül további FUZETEA ízváltozatokra is számíthatsz, folyamatosan dolgozunk a finomságok kifejlesztésén.

Még több a Journey-n:
Dőlj hátra, lazíts és élvezd a FUZETEA-t

Miért változtatták meg a Fanta narancsot? #termékek

A Fanta narancs receptúrájában 30 százalékkal csökkentettük a cukor mennyiségét. Így szeretnénk megfelelni fogyasztóink elvárásainak, akik szeretik a termékeinket, a termékeink által nyújtott gyümölcsös felfrissülést és örömöt, de ugyanakkor szeretnék csökkenteni cukorbevitelüket.

Ez is azt mutatja, hogy vállalatunk elkötelezett széles termékportfóliója cukortartalmának csökkentése mellett.

Vegetáriánusként ihatok AdeZ-t? #termékek

Az AdeZ egy növényi alapú italcsalád, amelyet azért alkottunk meg, hogy a fogyasztók számára még nagyobb kínálatot és a választás lehetőségét biztosítsuk. Vegetáriánusok, laktóz- és gluténérzékenyek (kivéve a zabital, mely glutént tartalmaz), tejallergiások és a finom ízek kedvelőinek is kedvencévé válhatnak a növényi italok.

Még több a Journey-n:
Diétakompatibilis ízkavalkád növényi alapokon

Milyen termékeket kínál az AdeZ? #termékek

A termékkínálat része két, útközben fogyasztható finom és tápláló növényi alapú ital gyümölcslevekkel, sztíviával édesítve, adott esetben E-vitaminnal (a mandulás variáns) vagy magnéziummal (zabos változat) dúsítva. Emellett öt natúr változat is - a szója-, zab-, kókusz-, mandula- és rizsital szerepel az AdeZ hazai termékkínálatában.

Még több a Journey-n:
Diétakompatibilis ízkavalkád növényi alapokon

Milyen előnyökkel bír az AdeZ? #termékek

AdeZ termékeink fogyasztását számos előnyös tulajdonságuk miatt ajánljuk: mindegyik termékünk természetesen laktózmentes, tejfehérjétől mentes, alacsony telített zsírtartalmú, gluténmentes (kivéve a zabital), hozzáadott cukor nélkül készül, és vitaminokkal, ásványi anyagokkal dúsítjuk.   A termékcsalád tagjai gazdag, bársonyos élményt nyújtanak, és mindegyikük kiváló választás azoknak, akik változatosabb ízeket várnak el a növényi alapú italoktól a kiegyensúlyozott táplálkozás részeként.

Még több a Journey-n:
Diétakompatibilis ízkavalkád növényi alapokon