Hallottam az #énjövőm programról. Pontosan miről is szól? #közösség

Palackozó partnerünk, a Coca Cola Hellenic Bottling Company 2016-ban új vállalati küldetést dolgozott ki, amelynek középpontjában a fiatalok munkanélküliségének visszaszorítása áll. A problémára egy széleskörű kezdeményezés keretein belül kívánunk megoldást nyújtani, amelynek az #énjövőm nevű oktatási program is a részét képezi.

Miből áll az #énjövőm képzés? #közösség

Az #énjövőm olyan 18-30 év közötti személyeknek kínál ingyenes, egynapos továbbképzést, akik jelenleg sem oktatás, sem képzés, sem pedig alkalmazás alatt nem állnak. A tantermi képzések kiegészítéseként egy 10+1 modulos online tananyag is ingyenesen elérhető az enjovom.hu honlapon, amelyek többek között kommunikációs, időmenedzsment és tárgyalástechnikai tippekkel, valamint pénzügyi és értékesítési ismeretekkel segítenek.

Mit ad az #énjövőm képzés? #közösség

A képzések során megtudhatod, hogyan ismerd meg és fejleszd tovább önmagad, hogyan szerezd meg álmaid állását, vagy hozd létre saját vállalkozásodat, hogyan építs kapcsolatokat és hogyan legyél eredményes a munkában. Minden olyan alapvető készséget megszerezhetsz, amit az iskolában nem tanítottak, de elengedhetetlen ahhoz, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet, elérd a céljaidat és sikeres legyél a munkaerőpiacon.

Kinek szól az #énjövőm képzés? #közösség

Az #énjövőm képzés minden olyan fiatalnak szól, aki nem találja útját a munka világában, több alkalommal sikertelenül próbált elhelyezkedni vagy még nem tudja pontosan, mivel szeretne foglalkozni. Akár frissdiplomásként nagy tervekkel, vagy akkor is, ha nem igazán tudod, mit kezdj magaddal az érettségi után. Akkor is érdemes részt venned a képzésben, ha fiatal anyuka vagy, aki készen áll arra, hogy újra visszatérjen a munka világába. De ha szakirányú végzettséged birtokában szeretnéd javítani a munkaerőpiaci esélyeidet vagy hátrányos helyzetből indulsz, palacklozó partnerünk akkor is tud segíteni! További részletekért és regisztrációhoz látogass el az enjovom.hu oldalra.

Hogyan vehetek részt az #énjövőm programban? #közösség

Az online tananyag eléréséhez regisztrálnod kell az enjovom.hu oldalon. A gyors regisztrációt követően elérhető lesz számodra az összes tananyag, amely két fő témakörből áll: életvezetési és üzleti készségek. A tantermi képzések szintén regisztrációhoz kötöttek, az időpontokat a honlapon, a Naptár/események menüpont alatt találhatod.

Miben különbözik az #énjövőm program tantermi és az online képzése? #közösség

A honlapon elérhető anyag részben kiegészíti a tantermi tréningeket, részben lefedi azok tartalmát. Az online képzés rugalmas, a modulok között szabadon lehet böngészni, így a tanulás egyénre szabható, míg a tantermi képzések esetén a résztvevők élhetnek az azonnali visszajelzés és kérdezés lehetőségével. Az online modulok között pénzügyi ismeretek, értékesítési készségek, üzleti tervezés és a projektmenedzsment alapjai is szerepelnek – olyan tantárgyak is, amelyekre az egynapos képzés során nem jut idő. Aki a modulok teljesítése után vagy közben kedvet kap ahhoz, hogy a személyes tréningen is részt vegyen, ezekre hamarosan az enjovom.hu oldalon is jelentkezhet.