Van néhány termék, ami csak egy-egy különleges helyen kapható. Mik ezek és miért nem értékesítik őket szélesebb körben? #érdekesség

A Coca-Cola jelenleg több új márkát, valamint meglévő márkáin belül egyedi ízvariánsokat kínál a hazai fogyasztói számára. Egyelőre azonban csak bizonyos helyszíneken találkozhatsz ezekkel a termékekkel. A Coca-Cola zero Ginger, az Honest jegesteák, a Coca-Cola zero Raspberry és számos további új termékünk is azok közé tartozik, melyekkel kezdetben főként Budapest belvárosában egyes üzletekben és vendéglátóhelyeken találkozhatsz. Amennyiben úgy látjuk, hogy az adott újdonság elnyerte a fogyasztók tetszését, azt a későbbiekben országosan is elérhetővé tesszük.

Hol kaphatóak ezek a különleges termékek? #érdekesség

A Coca-Cola zero Ginger, az Honest jegesteák, a Coca-Cola zero Raspberry és néhány további új termékünk pillanatnyilag csak kiválasztott üzletekben elérhetők. Ezen üzleteknek tükrözniük kell az adott márka tulajdonságait és a termék fogyasztásának élményét.

Miért csak ezekben a kiválasztott üzletekben árusítjátok ezeket a különleges termékeket? #érdekesség

A kiválasztott üzleteknek meg kell felelniük a márka tulajdonságainak és élményének. Kapcsolódnia kell hozzájuk „véleményvezér” gasztronómiai szakértőknek is, akik követik a célfogyasztói csoportunkat a nap során vagy kulcsalkalmakkor, továbbá fontos a jó kivitelezés és az aktiválás.

Miért pont Budapesten elérhetők a Coca-Cola zero Ginger, az Honest jegesteák, a Coca-Cola zero Raspberry és a további újdonságok? #érdekesség

A dedikált értékesítő csapat által kiválasztott helyszínek a legalkalmasabbak és legmegfelelőbbek arra, hogy bemutassuk a fogyasztóknak a Coca-Cola zero Gingert, Honest jegesteákat, Coca-Cola zero Raspberry-t.