Mi a Coca-Cola vállalatnál felismerjük, hogy nem tudunk egészséges és növekvő üzleti tevékenységet folytatni, csak akkor, ha a közösségek, akiknek a termékeinket készítjük, egészségesek és fenntarthatóak. Globális üdítőitalgyártó vállalatként elköteleztük magunkat amellett, hogy javítsuk az életminőséget azokban a közösségekben, ahol üzleti tevékenységet folytatunk. Közösségi befektetési prioritásaink tükrözik üzleti tevékenységünk globális és helyi jellegét, és olyan globális pillérekre koncentrálnak, ahol a Coca-Cola vállalat egyedi és fenntartható különbséget tud tenni.

Vízgazdálkodás

Támogatjuk azokat a kezdeményezéseket, amelyek hozzáférést biztosítanak a tiszta vízhez és higiéniához, a vízvédelmet azokban a régiókban, ahol ez a természeti kincs fogytán van, a termeléshez használt vizet és / vagy többszörös felhasználású rendszereket, amelyek tiszta ivóvízellátást biztosítanak, valamint olyan oktatási és tudatosságnövelő programokat, amelyek a víztakarékosságra hívják fel a figyelmet a közösségek és az iparág szereplői számára egyaránt.

Jólét

Támogatjuk azokat a kezdeményezéseket, amelyek erősítik és gazdagítják a közösségeket, beleértve az oktatást, az ifjúságfejlesztést és más közösségi és civil kezdeményezéseket.

Közösségi újrahasznosítás

Támogatjuk azokat a kezdeményezéseket, amelyek növelik a vízfelhasználás csökkentési erőfeszítéseket, elősegítik a hasznosítást és az újrafelhasználást, növelik a közösségi újrahasznosítási tudatosságot, és támogatást nyújtanak a kutatáshoz és az innovációhoz

Oktatás

Támogatjuk azokat a programokat, amelyek ösztöndíjat, tanulásból kiesés-megelőzési projekteket, oktatási programozási hozzáférést és más oktatási kezdeményezéseket kínálnak, amelyek a helyi üzleti egységeink szempontjából kulcsfontosságúak.

Helyileg kijelölt prioritások 

Az afrikai és latin-amerikai HIV / AIDS-oktatással, megelőzéssel és maláriával kapcsolatos kulcsfontosságú helyi kezdeményezések, az európai ifjúsági fejlesztési kezdeményezések és az Egyesült Államokban zajló sokszínűségi kezdeményezések mellé állunk.