Történelmet írtunk a 2018. évi Videós Gálán: a zártkörű díjátadón hat szerencsés rajongó a Coca-Cola jóvoltából nem csak személyesen követhette a díjátadót, de idén először zsűritagként a Coca-Cola Rajongói Különdíj nyertesét is kiválaszthatták.

Hogy idén a rajongók véleménye is hangsúlyosan megjelenjen a Gálán, meghirdettük a Coca-Cola Rajongói Különdíjat. A díjat egy rajongói zsűri szavazta meg, akik személyesen, a Gálán választották ki a nyertest. A Coca-Cola Rajongói Különdíjra a videós élet olyan tartalomgyártóit jelöltük, akik kiemelkedően szoros kapcsolatot ápolnak a rajongóikkal: Pamkutyát, Csecse Attilát, Viszkok Fruzsit, BeniiPowa-t, Karin Dragost és Chloe from the Woods-ot.

A videósok egyenlő esélyekkel indultak a díjért, hiszen az Instagramon, felhívásra, maguk választhatták ki egy-egy rajongójukat, aki a helyszínen 3 szavazatot adhatott le kedvenceire. A pályázóknak csupán egy-egy kérdésre kellett válaszolniuk. Csecse Attila például arra volt kíváncsi, melyik videóját szerették a legjobban a követői; Pamkutya a rajongói legnagyobb kalandja felől érdeklődött; Chloe from the woods pedig azt kérte, emojikkal kódolják le, mit csinálnának egy közösen eltöltött napon. A legkreatívabb válaszadók pedig személyesen is megismerkedhettek és fotókat készíthettek a YouTuberekkel, valamint részt vehettek az exkluzív Videós Gála rendezvényen.Az esemény hatalmasat szólt, csodálatos ruhaköltemények, izgatott jelöltek és örömkönnyek, plusz legfőképp Freddie energikus koncertje tették varázslatossá az estét. Idén a Videós Gálán egyébként összesen 12 kategóriában – vlog, gaming, életmód, humor, tech, utazás, ismeretterjesztő, film és sorozat, animáció, az év felfedezettje, az év legjobb szponzorációs videója, valamint közönségkedvenc - díjazták a legjobb jelölteket. A Coca-Cola Rajongói Különdíj nyertesét is kihirdették a különleges zsűri döntése alapján: a különdíjat a videók koronázatlan királynője, Viszkok Fruzsi kapta!

A Coca-Cola a gála alapítása óta a Videós Gála ezüst fokozatú támogatója. A Videós Gála amiatt is különösen fontos a márka számára, hogy tudatosan és tervezetten segíthesse az exkluzív, újszerű és pozitív online tartalmak készítését és a videósokat.