Tizennegyedik alkalommal ítélték oda a Superbrands díjakat, a Coca-Cola pedig tizennegyedszer is elnyerte a magas minőséget szimbolizáló védjegyet. A 2018-ban szintén Superbrand Fanta és NaturAqua tízszer, illetőleg háromszor szerepelt már a díjazottak között.

Az idén is független, markerting- és vállalatvezetőkből álló, ezúttal 21 tagú bizottság ítélte oda a Superbrands díjakat a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkáknak, többlépcsős előszűrést követően.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Coca-Cola a díj megalapítása óta minden évben kiérdemelte a Superbrand védjegyet, ahogy a Fanta és a NaturAqua is visszatérő díjazott. Azért is különösen értékes ez az elismerés, mert már maga a jelölés is kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

A Coca-Cola, cégünk zászlóshajó terméke 1967 óta van jelen a hazai piacon és jelenleg is a legnépszerűbb üdítőital Magyarországon, amelyből több mint 100 millió palack fogy évente. A Fanta ugyancsak az öt legkelendőbb frissítők egyike, 2006 óta piacvezető Magyarországon a narancsízű kategóriában. A zalaszentgróti gyárunkban 2002 óta palackozott NaturAqua ásványvíz a környezettudatos vásárlók egyik legjobb választása: a forrására telepített hőszivattyú fűti, hűti és látja el melegvízzel palackozó üzemét, az ital csomagolása pedig teljes mértékben újrahasznosítható. Mindezeken túl, a NaturAqua a magyar koraszülött-ellátást is támogatja.

Nemzetközi Superbrands Program
Idén huszonhárom éve, hogy a marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek útjára indították a Superbrands programot Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A kezdeményezés a világ minden részén ismertté vált: a Superbrand cím ma már közel 90 országban jelent különleges minősítést. Valamennyiben kiemelt szerep és felelősség hárul a feladatát társadalmi alapon ellátó zsűrire, amelynek tagjai kizárólag elismert szakemberek lehetnek.