Országszerte több helyszínre is ellátogat a Coca-Cola karácsonyi karaván a Mikulással és manóival!

Mohács után Fertőd, Körmend, Nyíregyháza, Szolnok és Békéscsaba városokat is meglátogatja a Coca-Cola Mikulás, aki magával viszi a manóit és a híres Coca-Cola karácsonyi karavánt is hazánk nagyvárosaiba. A kamionban lehetőség lesz találkozni és fotózkodni a Mikulással,  valamint egyedi képeket készíteni és képeslapokat küldeni is. A kreatív kedvűek pedig a karácsonyi ajándékokról is gondoskodhatnak, ha ellátogatnak a karavánhoz, melyben újrahasznosított műanyagból készített meglepetések alkotására is lehetőség lesz. Sőt, a Jótevők óriás fája, valamint a táncos kedvű manók is várják a kicsiket és a nagyokat, plusz szüleiket, szeretteiket egyaránt, hogy a Coca-Colával együtt közösen hangolódhassunk az ünnepekre.

Idén összesen hat állomáson találkozhatnak az érdeklődők a Coca-Cola karácsonyi karavánnal, mely számtalan izgalmas programmal vár mindenkit. Itt a lehetőség, hogy mindenki találkozhasson és fotózkodhasson a Mikulással, akitől a közös képet kinyomtatva meg is kapják a vendégek, ráadásul egy kis meglepetés ajándékkal együtt. Ünnepi képeslapot is készíthetnek magukról a látogatók: az egyedi fotózáson készült képen a Coca-Cola alkalmazása Mikulássapkát varázsol mindenkire! A képeslapot ott helyben ki is nyomtatják a télapó segítői, és ha a vendégek a helyszínen megírják és megcímezik azt, még az ünnepek előtti postázásáról is gondoskodik a vállalat.

Az ünnepek közeledtével jócselekedetekre is buzdít az üdítőitalgyártó vállalat: aki fel szeretne kerülni a Jótevők fájára, a Coca-Cola palackokon található jótétemények mintájára felírhatja saját karácsonyi fogadalmát, majd felakaszthatja azt a Coca-Cola óriás karácsonyfájára. Cserébe ajándékba kap egy piros karácsonyi gömbdíszt, amelyre a cég kalligráfusa felírja a jótevő nevét vagy becenevét, így mindenki névre szóló, egyedi dísszel várhatja az ünnepeket.

A kreatívkodni vágyókra is gondolt a Coca-Cola, nekik hozta létre az alkotósarkot, ahol a manók segítségével kézműves ajándékokat vagy díszeket készíthetnek a gyerekek. Méghozzá nem is akármiből: a meglepetések különlegessége, hogy PET palackok és kupakok újrahasznosításával készülnek. És a manók is készülnek további attrakciókkal – amennyiben mozgásba lendülnek, senkinek nem szabad meglepődnie, ha a résztvevőket is bevonják a közös táncba!

A Coca-Cola karácsonyi karaván 2018-as állomásai:

• (Mohács: 2018. december 5.)

• Fertőd: 2018. december 8.

• Körmend: 2018. december 9.

• Nyíregyháza: 2018. december 14.
  • Szolnok: 2018. december 15.

• Békéscsaba: 2018. december 16.

A további részletek a Coca-Cola Magyarország Facebook oldalán találhatók.

Ha több hír érdekel, nézz körbe a sajtószobában.

A Coca-Cola Company (NYSE: KO) teljes üdítőitalportfóliót gyártó vállalat, amely több mint 500 szénsavas és szénsavmentes márkát forgalmaz a világ több mint 200 országában. A vállalat Coca-Cola márkáin kívül portfóliónkba tartozik a világ legértékesebb üdítőitalmárkáinak jelentős része, mint az AdeZ növényi alapú italok, az Ayataka zöld tea, a Dasani vizek, a Del Valle dzsúszok és gyümölcsitalok, a Fanta, a Georgia kávé, a Gold Peak teák és kávék, az Honest Tea, az innocent smoothie-k és dzsúszok, a Minute Maid/Cappy dzsúszok, a Powerade sportitalok, a Simply gyümölcslevek, a smartwater, a Sprite, a vitaminwater, valamint a ZICO kókuszvíz. Folyamatosan alakítjuk portfóliónkat, csökkentjük termékeink cukortartalmát, és innovatív termékeket vezetünk be a piacra. Jelentős erőfeszítéseket teszünk emellett ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében azáltal, hogy visszapótoljuk az italgyártás során felhasznált vizet és népszerűsítjük az újrahasznosítást. Palackozó partnereinkkel közösen a Coca-Cola rendszerében több mint 700,000 embert foglalkoztatunk, így világszerte gazdasági lehetőségeket biztosítunk a helyi közösségeknek. További információért látogassa meg a Coca-Cola Journey-t a www.coca-colacompany.com  oldalon, kövessen minket a Twitteren, az Instagramon, a Facebookon és a LinkedInen.