Itt vannak az új Cappy Smoothie gyümölcslevek 100% valódi gyümölcsből

Állandó nassolni vágyók, figyelem! Végre itt egy snack, ami más, mint a megszokott: finom, tápláló, veled lehet bárhol, bármikor, és csupa gyümölcs, gyümölcs és Ó, említettük már, hogy tiszta gyümölcs? A 100% valódi gyümölcspüréből és gyümölcsléből, tartósítószer, ízfokozó és mesterséges színezékek, illetve cukor hozzáadása nélküli készült Cappy Smoothie gyümölcslevek bogyós gyümölcsös (Cappy Smoothie Berries get married), valamint banán és mangó ízben (Cappy Smoothie Mango goes bananas) minden gyümölcsrajongó kedvencévé válhatnak.

A napi rutin és rendszeresség nagyon fontos a manapság oly gyakran emlegetett, de valójában mindig aktuális és fontos téma, az egészséges életmód szempontjából. Az állandó rohanás és az időhiány miatt azonban gyakran „elfelejtünk” egy-egy étkezést, vagy folyadékot venni magunkhoz. Ha reggelente nincs is alkalmunk összedobni a napi menüt, pár könnyen beszerezhető, menet közben is elfogyasztható, egészséges snack ilyenkor nagyon jó szolgálatot tehet. Ilyen snack alternatíva lehet a Cappy Smoothie, mely nem csak egy csupa gyümölcsös finom frissítő, de tápláló megoldás is, ami velünk lehet bárhol, bármikor!

A Cappy Smoothie-k a gondosan kiválasztott gyümölcsök ízharmóniájából jönnek létre. A színekben és ízekben gazdag Cappy Smoothie Berries get married gyümölcslé 8 féle gyümölcs – piros szőlő, alma, málna, banán, körte, feketeribizli, áfonya és eper - különleges elegyéből készült. Az egzotikusabb ízek kedvelőinek pedig ott a Cappy Smoothie Mango goes bananas, mely 6 féle gyümölcsöt tartalmaz: a mangó, alma, banán, narancs, citrom és maracuja finom és tápláló mixe adhat enyhülést a kínzó éhségre. A smoothie-k nem sűrítményből, hanem 100% frissen préselt gyümölcspüréből és gyümölcsléből készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, a pasztőrözési eljárásnak köszönhetően pedig tartósítószert sem.

A Cappy Smoothie nem csak a reggeli részeként lehet jó választás, hanem napközben vagy akár délután is, amikor valami finomságra vágyunk. Sőt, egy 1 üveg (200 ml) Cappy Smoothie elfogyasztásával kényelmesen, és rengeteg időt megspórolva fogyaszthatunk el egy adag gyümölcsöt a javasolt napi ötből.

Tudj meg többet a Cappy Smoothie-ról: https://www.coca-cola.hu/markak/cappy/cappy-smoothie