Több mint kétszer annyian látogatták meg palackozópartnerünk, a Coca-Cola HBC Magyarország üzemeit a Modern Gyárak Éjszakáján, mint tavaly. Idén több mint 400 fő látogatott el dunaharaszti és zalaszentgróti telephelyeinkre.

Dunaharasztiban 286, Zalaszentgróton 147 érdeklődő vett részt a Modern Gyárak Éjszakája országos rendezvénysorozat keretében megrendezett gyárlátogatáson november 15-én.

A Modern Gyárak Éjszakája azzal a céllal jött létre, hogy ráirányítsa a közvélemény figyelmét arra, hogy a mai modern gyárak automatizált, Ipar 4.0-ás megoldásokat alkalmazó folyamatok szerint működnek. A Coca-Cola HBC Magyarország már a két évvel ezelőtti első rendezvénysorozatba is bekerült, mint Magyarország legnagyobb üdítőpalackozója, amely korszerű gyártósorokat és gyártási folyamatokat működtet. Akkor mintegy 50 látogatót fogadtak a zalaszentgróti telephelyen, tavaly pedig már mindkét üzem részt vett a programban, 220 látogatót fogadva.

A korábbi évek sikere tovább tetőzik, hiszen egyre több látogatót sikerül bevonzani a programba, ezért is emelkedett kétszeresére a látogatói szám. Az esemény során mindkét telephelyen rövid előadással indult a üzemlátogatás a Coca-Cola vállalata magyarországi tevékenységéről, az előállított termékeiről és fenntarthatósági stratégiájáról. Ezt követően 30-60 fős turnusokban a vendégeink testközelből is megismerhették a gyártási folyamatokat.

A Modern Gyárak Éjszakája minden évben remek alkalom arra, hogy sokan megismerhessék a gyártási folyamatokat, a vállalat szervezetét és értékeit, a munkatársak közösségét és a Hulladékmentes Világ törekvést is.