A hotelek, az éttermek és a cateringszolgáltató cégek frissítő álma valósulhat meg a hazánkban új ásványvíz érkezésével. 400 méter mélyről, 5300 éves múlttal, szemrevaló palackban végre megérkezik a Römerquelle, mely prémium felfrissülésre vágyó fogyasztói számára utat nyit a kulináris élvezetekhez. A minőségi víz rangos képviselője Magyarországon március végétől elérhető.

A Römerquelle márka jóval több, mint egy átlagos ásványvíz márka, és sokkal limitáltabban elérhető a hagyományos társainál. A Römerquelle története nagyon régen indult és nagyon mélyről tört fel, hogy végül a Coca-Cola Römerquelle palackjaiban kiteljesedjen – leginkább azok számára, akiknek a frissesség a szenvedélye, és nagyra értékelik a prémium termékeket és a legmagasabb színvonalat.

A kivételes finomságú és bársonyosságú ásványvizet a Burgenlandban található, 5300 éves Edelstal (magyarul Nemesvölgy) forrásból nyerik 400 méter mélyről. A víz utat nyit a kulináris élvezetekhez, vitalitást ad, és felfrissíti az érzékeket, immár több mint fél évszázada. 1965-ben alapították meg a Römerquelle céget, amely 2003 óta a Coca-Cola Company tulajdonát képezi és évente körülbelül 150 millió liter ásványvizet palackoznak.

A Römerquelle ásványvíz hazánkban a HoReCa szektor kiválasztott helyszínein elérhető. A termék 0,33, illetve 0,75 literes kiszerelésben, szénsavas és szénsavmentes változatban kapható.

A The Coca-Cola Company (NYSE: KO) a világ legnagyobb üdítőitalokat gyártó vállalata, több mint 500 szénsavas és szénsavmentes márkájával frissíti fel fogyasztóit a világ több mint 200 országában. A 21 millárd dolláros márkák közül 19 elérhető csökkentett és cukormentes változatokban, hogy segítsen a fogyasztóknak hozzáadott cukorbevitelük kontrollálásában. Névadó üdítőitaluk, a Coca-Cola mellett további, világszerte kapható márkájuk például az AdeZ növényi alapú italok, az Ayataka zöld tea, a Dasani vizek, a Del Valle dzsúszok és gyümölcsitalok, a Fanta, a Georgina kávé, a Gold Peak teák és kávék, a Honest Tea, a Minute Maid dzsúszok, a Powerade sportitalok, a Simply gyümölcslevek, a smartwater, a Sprite, a vitaminwater, valamint a Zico kókuszvíz. A Coca-Cola-nál komolyan vesszük pozitív hozzájárulásunkat a világunkban. Ez azzal kezdődik, hogy csökkentjük termékeink cukortartalmát és új és változatos italokat nyújtunk az embereknek, bárhol legyenek. Ez azt is jelenti, hogy folyamatosan dolgozunk ökológiai lábnyomunk csökkentésén, és biztonságos, befogadó munkakörnyezetet teremtünk munkavállalóinknak, valamint gazdasági lehetőséget teremtünk bárhol, ahol jelen vagyunk. Palackozó partnereinkkel közösen a Coca-Cola rendszerében több mint hétszázezren dolgoznak. További információért látogassa meg a Coca-Cola Journey című digitális magazinunkat a www.coca-colacompany.com oldalon,  kövesse a Coca-Cola Company-t a Twitteren, Instagramon, Facebookon and LinkedInen.