Budapest, 2018. szeptember 6. – Új kereskedelmi vezetőt igazolt a Coca-Cola Magyarország Kft. Kresz Magdolna az elmúlt tíz évben a Procter&Gamble vállalatnál értékesítési területen töltött be hazai és nemzetközi pozíciókat. Az új vezető fő feladatai közé tartozik a Coca-Cola Magyarország értékesítési csapatával való együttműködés és a közös stratégiák kidolgozása.

Kresz Magdolna 2018. szeptember elseje óta erősíti a Coca-Cola Magyarország csapatát. Az elmúlt években a Procter&Gamble közép-európai üzletépítéséért felelt. A népszerű kozmetikai termékek forgalmazásában, a legnagyobb kiskereskedelmi partnerrel érte el értékesítési sikereit, míg nemzetközi kereskedelmi marketing tapasztalatokat Genfben, a Braun márkán szerzett régiós disztribútorokkal  együttműködve.

A szakember új pozíciójában a Coca-Cola hazai kereskedelmi stratégiájáért és tevékenységéért felel szoros kooperációban a vállalat Coca-Cola HBC Magyarország partnerével.

“Nagy örömmel csatlakozom a világ legnagyobb italgyártója, a Coca-Cola Company magyar csapatához! Rendkívül inspirál a vállalat innovatív szemlélete, globális hálózata és tevékenysége, továbbá a helyi közösségek életének támogatására szervezett programjai.
Bízom abban, hogy tapasztalataim és motivációm hozzájárulnak ahhoz, hogy HBC partnerünkkel közösen a jövőben is fogyasztóink felfrissítésére a legtöbb alternatívát, minél több helyen és kiszerelésben elérhetővé tegyük!” –
mondta kinevezésekor Kresz Magdolna, a Coca-Cola Magyarország kereskedelmi vezetője.

További karrierhíreinkért és más izgalmas információkért érdemes körülnézni a Sajtószobában is.

A Coca-Cola Company (NYSE: KO) teljes üdítőitalportfóliót gyártó vállalat, amely több mint 500 szénsavas és szénsavmentes márkát forgalmaz a világ több mint 200 országában. A vállalat Coca-Cola márkáin kívül portfóliónkba tartozik a világ legértékesebb üdítőitalmárkáinak jelentős része, mint az AdeZ növényi alapú italok, az Ayataka zöld tea, a Dasani vizek, a Del Valle dzsúszok és gyümölcsitalok, a Fanta, a Georgia kávé, a Gold Peak teák és kávék, az Honest Tea, az innocent smoothie-k és dzsúszok, a Minute Maid/Cappy dzsúszok, a Powerade sportitalok, a Simply gyümölcslevek, a smartwater, a Sprite, a vitaminwater, valamint a ZICO kókuszvíz. Folyamatosan alakítjuk portfóliónkat, csökkentjük termékeink cukortartalmát, és innovatív termékeket vezetünk be a piacra. Jelentős erőfeszítéseket teszünk emellett ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében azáltal, hogy visszapótoljuk az italgyártás során felhasznált vizet és népszerűsítjük az újrahasznosítást. Palackozó partnereinkkel közösen a Coca-Cola rendszerében több mint 700,000 embert foglalkoztatunk, így világszerte gazdasági lehetőségeket biztosítunk a helyi közösségeknek. További információért látogassa meg a Coca-Cola Journey-t a www.coca-colacompany.com  oldalon, kövessen minket a Twitteren, az Instagramon, a Facebookon és a LinkedInen.