Hőségre felkészülni! Hamarosan itt a kánikula, amelynek a Coca-Cola igazán megadja a módját az idén. Méghozzá egy olyan újdonsággal, amelyet elsőként kóstolhatnak meg a hazai rajongók! Hűtőket feltölteni, poharakat kikészíteni, itt a Sprite zero uborka, és vele a jól megszokott Sprite ízen kívül egy igazán frissítő és izgalmas uborkaíz, a még hűsítőbb és felemelőbb érzés érdekében. Mindeközben a beach body-nk is biztonságban lehet, hiszen cukormentes az új üdítőital!

Ha a hőguta még nem is kerülget, a nyári meleg a nyakunkon van. Mire beköszönt az igazán nagy hőség, már országszerte kapható az uborkás üdítő. A Coca-Cola Vállalat világszerte, így Magyarországon is elkötelezte magát amellett, hogy segítsen fogyasztóinak cukorbevitelük csökkentésében. A Magyarországon már kapható Sprite zero uborka is ehhez illeszkedik, hiszen nem tartalmaz cukrot.

A termék mindenkinek szól, aki szomjas. Imádni fogják az uborkarajongók, a Sprite fanok, és azok is, akik vigyáznak a vonalaikra. Sőt, a nyármániások számára is telitalálat a Sprite zero uborka, hiszen a vakációk, bulik, fesztiválok, piknikek frissítő, laza és vagány ízét egész évre betárazhatják az üdítőitallal, amely maga a palackba zárt nyár. A termékhez kapcsolódó videó itt megtekinthető.

A The Coca-Cola Company (NYSE: KO) a világ legnagyobb üdítőitalokat gyártó vállalata, több mint 500 szénsavas és szénsavmentes márkájával frissíti fel fogyasztóit a világ több mint 200 országában. A 21 millárd dolláros márkák közül 19 elérhető csökkentett és cukormentes változatokban, hogy segítsen a fogyasztóknak hozzáadott cukorbevitelük kontrollálásában. Névadó üdítőitaluk, a Coca-Cola mellett további, világszerte kapható márkájuk például az AdeZ növényi alapú italok, az Ayataka zöld tea, a Dasani vizek, a Del Valle dzsúszok és gyümölcsitalok, a Fanta, a Georgina kávé, a Gold Peak teák és kávék, a Honest Tea, a Minute Maid dzsúszok, a Powerade sportitalok, a Simply gyümölcslevek, a Smartwater, a Sprite, a Vitaminwater, valamint a Zico kókuszvíz. A Coca-Cola-nál komolyan vesszük pozitív hozzájárulásunkat a világunkban. Ez azzal kezdődik, hogy csökkentjük termékeink cukortartalmát és új és változatos italokat nyújtunk az embereknek, bárhol legyenek. Ez azt is jelenti, hogy folyamatosan dolgozunk ökológiai lábnyomunk csökkentésén, és biztonságos, befogadó munkakörnyezetet teremtünk munkavállalóinknak, valamint gazdasági lehetőséget teremtünk bárhol, ahol jelen vagyunk. Palackozó partnereinkkel közösen a Coca-Cola rendszerében több mint hétszázezren dolgoznak. További információért látogassa meg a Coca-Cola Journey című digitális magazinunkat a www.coca-colacompany.com oldalon, kövesse a Coca-Cola Company-t a Twitteren, Instagramon, Facebookon and LinkedInen.