Király Emese tréner bevonásával, “A halogatás démonai” címmel szervezett előadást a Coca-Cola HBC Magyarország az érdeklődő pályakezdőnek, a tavaly ősszel indított #énjövőm program keretein belül.  Az esemény az első meetup volt az #énjövőm programban, amely utóbbira idén júniusban a 1100. fő is regisztrált.

A rendezvényen Király Emese trénerrel együtt Tóth Valentin vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgató is előadást tartott, az interaktív estet Buda Márton moderálta. A szervezők az innovatív formátumú szakmai program végét kvízzel zárták, amelyen a győztes egy páros Wellhello koncertjegyet nyert.

A nagy érdeklődésre és sikerekre való tekintettel az #énjövőm MEETUP sorozat ősztől új előadókkal és még újabb témákkal várja a pályakezdőket. Az #énjövőm program 18-30 év közötti NEET (Not in Education, Employment, or Training) korosztály számára kínál ingyenes, egynapos és áprilistól már online továbbképzési lehetőséget is. A programot Magyarországon 2017 szeptemberében indította el a vállalat és várhatóan 2020-ig tart. Az online megtalálható program részben kiegészíti a korábban meghirdetett és már zajló tréningeket, részben lefedi azok tartalmát.

2017 őszétől közel 1000-en vettek részt az ingyenes, munkavállalást segítő egész napos képzésen. 2018 áprilistól ingyenes, online elérhető kiegészítő tananyagok az enjovom.hu oldalon érhetőek el.

Az #énjövőm program tíz részből álló e-learning csomagját többek között az különbözteti meg a hasonló programoktól, hogy ennek offline szolgáltatása is van: résztvevői akár személyes tanácsadást is kérhetnek a program mentoraitól, a Coca-Cola HBC Magyarország vezető beosztású munkatársaitól.

Az internetes képzés rugalmas, a modulok között szabadon lehet böngészni, így a tanulás egyénre szabható, és mindenki számára könnyen integrálható a napi kötelezettségek mellé. A modulok között pénzügyi ismeretek, értékesítési készségek, üzleti tervezés és a projektmenedzsment alapjai is szerepelnek, amelyek a mai munka világában elengedhetetlen elvárások a munkáltatók részéről.