Áprilisban került bevezetésre hazánkban, a Spanyolországban már igen népszerű Royal Bliss, a Coca-Cola prémium üdítőital-családja. A hatféle, különlegesen és komplex ízvilágú, egyedi grafikával díszített, elegáns üvegpalackokkal a legjobb éttermekben, szórakozóhelyeken és bárokban találkozhatunk majd.

A Royal Bliss italok önmagukban, üdítőként fogyasztva vagy különleges koktélok alkotóelemeként is egyedi élményt nyújtanak. Ahhoz, hogy ez a termékcsalád létrejöjjön, két éven át zajlott a legújabb koktéltrendek által inspirált üdítők megalkotása és tesztelése. A hazai piacon első körben hatféle ízváltozat – köztük egy teljesen cukormentes – lesz elérhető, nyáron pedig egy ginger beer is érkezik.

A Royal Bliss üdítők márkanagykövete az egyik leghíresebb fiatal magyar bartender, Ódor András. András és a Royal Bliss mindenkit inspirálni szeretne arra, hogy éljen az új ízek adta lehetőségekkel, próbáljon ki új dolgokat, fedezzen fel új összetevőket, és az íz-kombinációknak csak a képzelet szabjon határt! Ehhez nyújt segítséget az a koktél recept videó sorozat, amit András segítségével készített a Royal Bliss.