Ötödik alkalommal díjazta Magyarország legvonzóbb munkáltatóit a Randstad Hungary, ahol a Coca-Cola a 8. helyen végzett a TOP10-es listán, a szektorban egyedülállóként! Ezen felül az élelmiszeripari kategóriában megnyertük a „Legvonzóbb munkáltató” különdíjat is!

A   Randstad Employer Brand Research 2018 keretében a legnagyobb munkaadók és a különböző szektorok megítélése mellett a munkaerőpiac legfontosabb mozgatórugóit is elemezték. Az adatok gyűjtését és feldolgozását egy független kutatóintézet végezte, a 18-65 éves korosztályt vizsgálva. Globális szinten több mint 175 000, Magyarországon 8201 potenciális munkavállaló vett részt.

Az elmúlt időszakban ez már a másodjára elismerés, amit a munkavállalóktól kapunk: 2017-ben a FMCG szektor legnagyobb szakmai konferencián, a Bussines Days-en nyertük el a Legjobb FMCG-munkahely Nívódíját, amit közel 15 ezer, 16-26 év közötti középiskolában vagy felsőoktatási intézményben tanuló diák és pályakezdő véleménye alapján ítéltek oda cégünknek.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az FMCG szektor legjobbjaként bekerültünk Magyarország tíz legnépszerűbb munkáltatója közé. Ez komoly elismerést jelent, hiszen az eredmények az aktuális és potenciális munkavállalóink szubjektív véleményein alapulnak. Vállalatunk növekedésének kulcsa, sikerünk titkos összetevője munkatársaink maguk, ezért évről évre rengeteg erőfeszítést teszünk a munkahelyi körülmények, a juttatási csomag, a vezetői értékek, és a karrier- és fejlődési lehetőségek fejlesztése érdekében. Ezzel együtt a Coca-Cola névhez erős alapértékek, társadalmi felelősségvállalás és jogi átláthatóság is fűződik, ami szintén erősíti munkavállalóink bizalmát. Hiszünk benne, hogy munkavállalóink elégedettsége a vállalatunk sikerének kulcsa, ezért a Randstad Hungary díját az év egyik legfontosabb eredményeként tartjuk számon”- mondta Oltea Alexandra Ceraceanu, a vállalat HR igazgatója.