Cappy

A gyümöcsleveket magában foglaló Cappy termékcsalád 2002-ben jelent meg hazánkban, azóta pedig a márka számos változattal lepte meg fogyasztóit. A tartósítószer, ízfokozó és mesterséges színezék nélküli gyümölcslevek alma, ananász, őszibarack, multivitamin, eper, körte, sárgabarack, narancs, fekete ribizli, paradicsom és meggy ízekben kaphatók.
A Cappy Ice Fruit 2003-ban lépett a piacra, jelenleg a termék 5 ízben érhető el, ezek a következők: multivitamin, alma-körte, őszibarack-sárgadinnye, narancs mix, valamint erdei gyümölcs. 2013-ban a rostokkal dúsított Cappy Pulpy  új tagként csatlakozott a termékcsaládhoz narancs, őszibarack és grapefruit ízekben. A márka a gyerekekre is gondolt, így 2014 nyarától kapható a Cappy Junior alma, multivitamin és eper koktél ízekben, 0,25 literes, sportkupakos kiszerelésben.
2018-ban két új izgalmas, prémium termékcsaláddal gyarapodott a márka: a vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított Cappy+ gyümölcs- és zöldséglevekkel, illetve a többféle gyümölcsből készült Cappy Smoothie termékekkel.
 
A Cappy változatokról még több információ elérhető a https://www.coke.hu/cappy/hu/home/ oldalon.
Megosztás:

Táplálkozás és termékinformáció

Kövess minket!

Followers
Views